Gelinalan Eczacı Canan Bergişadi Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak. Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine ve devrimlerine bağlı; laik, demokratik ve cumhuriyetçi yurttaşlar yetiştirmek. Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olan ve değişime, gelişime açık, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı düşünen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Bilginin ve saygının, güven, huzur sağlandığı mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: 2013-2014 eğitim öğretim yılında 8. sınıf öğrenci sayımız 12 olup. Teog sınavında ilçe ortalamasının üstünde bir başarı sergileyip Kars Hasan Harakani Anadolu lisesine 3, Selim Latif Aras A.Lisesine 1, Kars Anadolu İmam Hatip lisesine 2, Sarıkamış A. Lisesine 1, Osman Bakırcı Anadolu İmam Hatip Lisesine 4 öğrencimiz yerleşmiştir. ///2014-2015 eğitim öğretim yılında okulumuz tarihinde ilk defa bir öğrencimiz Fen Lisesi’ni kazanmıştır. Kars Fen Lisesi’ni kazanan öğrencimiz Derya KALEMKUŞ. ///2015-2016 yılında okulumuzdan 3 öğrencimiz bursluluk sınavlarında gösterdikleri başarı ile tüm eğitim hayatlarını burslu sürdürmeye hak kazanmıştır: Can ŞAKİ, Halil İbrahim ÇELİK, Resul AVCIDIR. ///2016-2017 yılında ise ikinci Fen Lisesi gururumuzu Halil İbrahim ÇELİK ile yaşadık. ///2018-2019 yılında ise Resul AVCIDIR Kars Fen Lisesi’ni kazanan 3. öğrencimiz olmuştur. Yine bu yıl iki öğrencimiz daha nitelikli liselere gitmiştir: Turgay ALADAĞ, Nazlıcan KEMER. ///2019-2020 yılında yaşanan pandemi sürecinin eğitimi akamete uğratmasına rağmen sınavla öğrenci alan okullara 6 öğrencimiz yerleşmiştir. ///Bunların yanı sıra okulumuzda TUBITAK Bilim Fuarları gerçekleştirilmiştir. Şiir gecesi, futbol turnuvaları ve çeşitli etkinliklerde de okulumuz ilçede adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Saatler: 08.50 - 13.20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Lojman: 0 - Okula ait eski lojman; kütüphane, fen laboratuvarı ve okul öncesi eğitim sınıfı olarak yenilenmiş ve değerlendirilmiştir.
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvalarına katılım
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarlarına katılım
Proje Çalışmaları: 2018-2019 TÜBİTAK Bilim Şenliği ile ilçenin sayılı okulları arasında yer almıştır.

Telefon - 0474 476 10 24

Belgegeçer - (474) 476 1024

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gelinalanortaok.meb.k12.tr

Adres - Gelinalan Köyü Selim/KARS

Öğretmen :6
Öğrenci :29
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :880
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Gelinalan Köyü Selim / Kars

Adres - Gelinalan Köyü Selim/KARS

Ulaşım Okula ulaşım Selim ilçe merkezinden servis ile sağlanmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık : 35 km ( 45 dak.) ilçe merkezine uzaklık : 16 km ( 25 dak.)